Vi er ...

Digitale eksperter indenfor software

Baseret på mere end 20 års professionel erfaring,

stræber vi efter en arbejdsproces,

som er centreret på kerneværdierne agilitet, kvalitet og service.

Medarbejdere

Missing_portrait.img

Klaus B. G. Hjulmand

Klaus har arbejdet professionelt med softwareudvikling siden år 2000. Klaus har en stor indsigt i hele Microsoft .NET platformen og er certificeret både som .NET og Azure udvikler. De løste opgaver har primært koncentreret sig om globale cloud løsninger, hvor hastighed, effektivitet og kvalitet har været nøgleordene. Klaus har fungeret både som lead programmør og udviklingschef på forskellige projekter, og har etableret flere systemer, som den dag i dag er i stabil vækst. Mange i branchen kender Klaus som en effektiv og professionel konsulent, som bestræber sig på at forstå opgaven i dybden og løse den hurtigt og med den højest mulige kvalitet. Som kunde hos Klaus oplever man hurtigt at komplicerede projekter bliver simplere at forstå. Hans evne til effektivt at løse skræddersyede opgaver ud fra kundens ønsker er særlig unik.

Adm. Direktør & Senior Konsulent

Missing_portrait.img

Emil Skovmand

Emil er enormt passioneret omkring alt, hvad der angår programmering. Trods sin unge alder er han dygtig til computerprogrammering, og har sin læreplads i KB Software for at kunne udvikle sin passion. Som datatekniker beskæftiger Emil sig med alt indenfor hardware og software i virksomheden, sådan alt det tekniske i virksomheden fungerer optimalt.

Datatekniker med speciale i programmering

Missing_portrait.img

Lars Aaberg Madsen

Med mere end 30 års erfaring som Technical Writer i mange forskellige industrier: vindmøller, store billed databaser, grafisk udstyr mm, har Lars med meget bred baggrund, og har forfattet alt fra korte release notes til udførlige brugermanualer. Når Lars går i gang med en opgave, prøver han altid at sætte sig i brugerens situation og forklare tingene enkelt og tydeligt. "Keep it simple" er Lars' motto.

Tech Writer

Missing_portrait.img

Lidia H.B. Hjulmand

Lidia sørger for administrationsassistance og hjælper med at sikre, at kontoret fungerer optimalt.

Administrationsassistent

Missing_portrait.img

Dima Melnik

Dmitry er full-stack developer i .NET, som altid nyder at lære, rådgive eller implementere nye løsninger! Han nyder både at arbejde på et hold og alene. Altid klar til nye spændende og interessante udfordringer.

Full Stack Developer (UA)

Missing_portrait.img

Udviklingshub i New Delhi

KB Software har højtuddannede teknikkere i New Delhi, Indien, som arbejder under Klaus’ ledelse. Dette medfører, at KB Software er i stand til at udføre store projekter indenfor korte tidsrammer. Alt arbejde kvalitetssikres, således der ikke bliver gået på kompromis med kundens ønsker.

Programmering og test

Vil du i kontakt
med os?

Indtast dine kontaktoplysninger her, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi deler ikke dine oplysninger
med andre