Om KB Software

Professionelt arbejde med software siden år 2000

KB Software ejes af Klaus Bjørnestad, som har arbejdet professionelt med softwareudvikling siden år 2000.

Klaus Bjørnestad har et stort fokus på at levere kvalitet – særligt langtidsholdbar kvalitet. Klaus lægger desuden stor vægt på tillid i samarbejdet og bestræber sig altid på at levere den bedst mulige service.

Det er disse holdninger, der afspejler sig i vores projekter, og som gør, at vores kunder meget hurtigt oplever en meget stor professionalisme og en hurtig leverance af de bestilte opgaver. Redskaberne er med andre ord slebne og klar til brug, når arbejdet skal udføres.

Som en naturlig del af arbejdet, anvendes der i meget høj grad automatisering af interne arbejdsgange, så der spildes mindst muligt på opgaver, der ikke er direkte værdiskabende for kunderne. Eksempler på dette er Continous Deployment til Cloud miljøer, og integration mellem vores agile projektstyringsværktøjer og selve kodebasen.

For at sikre kvalitet arbejdes der med automatiserede tests, så det der virker i dag, også helt automatisk bliver testet om et år, når der tilføjes ny funktionalitet.

KB Software er Microsoft Partner og kan dermed gøre brug af den seneste Microsoft viden og teknologi i vores arbejde for vores kunder.

Kontakt os

  • +45 70 60 55 15

  • info@kbsoftware.dk

Adresse

  • Bautavej 1A
  • 8210 Aarhus V

KB Software er Microsoft Partner